Jan's Hjemmeside


Hvem er Jan ?


Jeg hedder Jan Vestergaard.

Jeg er født 16/3 1956 i Haslev - jeg er opvokset i Haslev - jeg har boet i Haslev i en stor del af mit liv - jeg flyttede i 1993 til Hillerød, hvor jeg bor sammen med min kone Irene - vi har tre børn - Andreas fra august 1994, Nina fra januar 1997 og Anna fra august 1998.

Uddannelse/Job:

Jeg har taget en 10. kl. eksamen fra Haslev Borger- og Realskole - jeg har taget en Handelsmedhjælpereksamen fra Køge Handelsskole - jeg har taget en Handelsuddannelse kontor/lager (VVS Engros hos Emil Holst i Køge) - jeg har været beskæftiget på lager og kontor - jeg har været kontorfunktionær på Haslev Postkontor - jeg har arbejdet i Børnehaven Lillebo i Haslev - jeg har taget nogle efteruddannelseskurser i IT og Regnskab - jeg har taget en Merkonom-eksamen (Data linien) på Køge Handelsskole - jeg har taget en EDB-assistent uddannelse på EDB-skolen i Købennhavn - jeg har taget en del weekendkurser i IT - jeg er nu beskæftiget som programmør/systemudvikler, hvor jeg bl.a. har arbejdet hos KTAS, Tdc og Danske Bank - jeg har taget en del IT-kurser i forbindelse med jobbet - senest har jeg gennemført et ASP.Net kursus hos Itucation i København - man skal jo hele tiden lære noget nyt ;-)

Fremtiden:

Tjah - den er som bekendt svær at spå om, men der er helt sikkert stadig brug for programmører/systemudviklere, så det er formentlig det, jeg skal lave resten af mit arbejdsliv.

Fritiden:

Irene og vores tre børn - familie, venner og bekendte - hus og have - ture i naturen - frimærker (lokal-filateli fra Haslev) - computer (man er vel lidt miljøskadet) - akvarie-fisk - foto

Musik, film og bøger:

Min musiksmag er meget bred - jeg har en gammel svaghed for The Beatles og andet fra 60'erne og 70'erne - men jeg kan holde ud at høre på det meste - med opera og avanceret jazz som undtagelser.

Af film er jeg mest til det lidt sjove f.x. kan jeg godt lide Monty Python, Dirch Passer og Eddie Murphy og lignende, men en god krimi er også fin eller måske noget i stil med f.x. Star Trek.

Af bøger er jeg mest til en god krimi, men læser også en del tegneserier som f.x. Basserne, Mads og Misse, Blondie, Rødøje, Hagar, Steen & Stoffer, Zits og lignende i den stil.

Sport:

Jeg dyrker for tiden ikke noget videre sport, men har tidligere spillet en del volleyball, og jeg har også været volleyball-dommer, men jeg stoppede med begge dele for en del år siden.

Men jeg går og cykler meget.