Jan's Hjemmeside

Diverse ting Købes og Sælges


Mine egne salgs- og købes-lister er pt ikke i brug, men jeg har jævnligt noget til salg på DBA, Gul og gratis, Delcampe eller Ebay.

DBA Salg (Mest private loppeting - intet til salg pt)
Gul og Gratis Salg (Mest private loppeting - intet til salg pt)
Delcampe Salg (Mest frimærker og filateli samt andre samlerting - intet til salg pt)
Ebay Salg (Mest frimærker og filateli samt andre samlerting - intet til salg pt)Der er en del blade og bøger til salg - der er standen angivet efter en en meget forenklet udgave af oversigter fra antikvariaterne, som jeg besøgte i sin tid, da jeg "jagtede" tegneserier - dels til mig selv "for sjov skyld" og dels til min søn, der dengang var vild med Anders And og resten af Andeby indbyggerne.

Mint: Den perfekte tegneserie - ny blad/bog lige fra forlaget - det er meget sjældent at finde blade og bøger i denne kvalitet - især ældre tegneserier før 2000 er næsten umulige at finde, da de skal være stort set ulæste.

Flot: Det er tæt på Mint - måske læst en gang, men behandlet forsigtigt

Meget fin: En meget fin tegneserie, som kan have været læst flere gange, men er blevet behandlet med omhu.

Fin: Har typisk været læst flere gange og har en smule slitage - denne tegneserie bærer præg af at være læst, men kan stadig være et samlerobjekt - har måske nogle få mindre fejl
Enkelte sider kan have mindre rifter eller folder eller der kan sidde prismærke fra f.x. et antikvariat

*** Her er grænsen mellem brugbar og ikke brugbar for "rigtige" samlere ***

Rimelig: Et meget slidt blad - dog stadig et læsbart blad og har stadig alle sider - folder eller rifter med tape kan forekomme eller papirkvaliteten kan være meget lav. Ryggen og/eller forsiden kan være helt adskilt fra de inderste sider. Hæfteklammer kan mangle eller være rustet i stykker. Hjørner er afrundede. Kuponer kan være skåret fra forsiden og/eller bagsiden. Tilsmudsning, misfarvning, rifter eller mærker kan/vil forrekomme. Papiret kan være falmet eller porøst.
Tegneserier i denne stand har naturligvis ingen større samlerværdi

Dårligere: Ryger normalt direkte i skraldebøtten ;-)