Jan's Hjemmeside

Diverse ting Købes og Sælges


Mine egne salgs- og købes-lister er pt ikke i brug, men jeg har jævnligt noget til salg på DBA, Gul og gratis, Delcampe eller Ebay.

DBA Salg (Mest private loppeting - intet til salg pt)
Gul og Gratis Salg (Mest private loppeting - intet til salg pt)
Delcampe Salg (Mest frimærker og filateli samt andre samlerting - intet til salg pt)
Ebay Salg (Mest frimærker og filateli samt andre samlerting - intet til salg pt)For bøger og blade er standen angivet efter en en meget forenklet udgave af oversigter fra antikvariaterne, som jeg besøgte i sin tid, da jeg "jagtede" tegneserier - dels til mig selv "for sjov skyld" og dels til min søn, ger dengang var vild med Anders And og resten af Andeby indbyggerne. For bøger og blade er standen angivet efter en en meget forenklet udgave af oversigter fra antikvariaterne, som jeg besøgte i sin tid, da jeg "jagtede" tegneserier - dels til mig selv "for sjov skyld" og dels til min søn, ger dengang var vild med Anders And og resten af Andeby indbyggerne.

Mint: Den perfekte tegneserie - ny blad/bog lige fra forlaget - det er meget sjældent at finde blade og bøger i denne kvalitet - især ældre tegneserier før 2000 er næsten umulige at finde, da de skal være stort set ulæste.

Flot: Det er tæt på Mint - måske læst en gang, men behandlet forsigtigt

Meget fin: En meget fin tegneserie, som kan have været læst flere gange, men er blevet behandlet med omhu.

Fin: Har typisk været læst flere gange og har en smule slitage - denne tegneserie bærer præg af at være læst, men kan stadig være et samlerobjekt - har måske nogle f†å mindre fejl
Enkelte sider kan have mindre rifter eller folder eller der kan sidde prismærke fra f.x. et antikvariat

*** Her er grænsen mellem brugbar og ikke brugbar for "rigtige" samlere ***

Rimelig: Et meget slidt blad - dog stadig et læsbart blad og har stadig alle sider - folder eller rifter med tape kan forekomme eller papirkvaliteten kan være meget lav. Ryggen og/eller forsiden kan være helt adskilt fra de inderste sider. Hæfteklammer kan mangle eller være rustet i stykker. Hjørner er afrundede. Kuponer kan være skåret fra forsiden og/eller bagsiden. Tilsmudsning, misfarvning, rifter eller mærker kan/vil forrekomme. Papiret kan være falmet eller porøst.
Tegneserier i denne stand har naturligvis ingen større samlerværdi

Dårligere: Ryger normalt direkte i skraldebøtten ;-)